Slagerij Van Dijk |
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim kokend gezouten water beetgaar. Maak de mooiste spinaziebladeren schoon. Doe ze vochtig in de pan en kook ze slap op een matig vuur. Hak ze vervolgens klein.
Schil en snipper de ui en bak hem glazig in hete olie. Doe het gehakt erbij en braad het al roerend. Giet de wijn erbij en laat iets inkoken. Roer de spinazie en de verbrokkelde schapenkaas erdoor en voeg zout toe. Roer het mengsel door de pasta.
Verwarm de oven op 180 graden Celsius. Meng de eieren met de slagroom en voeg het paprikapoeder toe. Vet een vorm in en doe de spinaziepasta erin. Giet het ei-slagroommengsel erover en strooi er de pijnboompitten over. Bak circa 30 minuten in de oven.
Bereidingstijd: 20 minuten
Bekijk al onze recepten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.