Slagerij Van Dijk |
Schil de aardappelen en kook deze gaar in een pan met licht gezouten water. Laat de rookworst in ongeveer 10 minuten in een pan met heet water opwarmen. Was de broccoliroosjes en voeg deze na 10 minuten aan de aardappelen toe. Verwarm ondertussen de oven voor en snijd de rookworst in plakjes
Als de aardappelen gaar zijn, giet u deze samen met de broccoli af, voeg de verse basilicum toe en stamp alles door elkaar met een beetje melk. Laat de stamppot niet te smeuïg worden. Voeg naar smaak peper, zout en nootmuskaat toe.
Doe de stamppot in een ingevette ovenschaal, beleg de stamppot met de rookworst plakjes, bestrooi deze met de pijnboompitten en de Parmezaanse kaas. Laat de stamppot ongeveer 15 minuten bruin bakken.
U kunt de Parmezaanse kaas vervangen door ricotta en deze samen met de pijnboompitten door de stamppot roeren. Serveer de rookworst er dan apart bij.
Bekijk al onze recepten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.