Slagerij Van Dijk |
Kook de macaroni in het water en voeg wat zout toe. In 8-10 minuten beetgaar koken. De macaroni in een zeef storten. Begiet met koud water en laat uitlekken.
De kwark met de crème fraîche, eieren, karwijzaad en bieslook mengen. Breng op smaak met peper en zout.
De rookworst wassen, droogdeppen en in schijfjes snijden. Meng met de macaroni en de kwark. Schep dit in een beboterde ovenschaal. Snijd het spek in dunne plakjes en leg het op het kwarkmengsel. De schaal in een voorverwarmde oven van ongeveer 200-225 graden Celsius plaatsen. Na 50-55 minuten serveren.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.