Slagerij Van Dijk |
Lees van het pak van de mie af hoelang deze moet koken en zorg dat deze tegelijk gereed is met het vlees. Zet in elk geval een ruime pan water op.
Laat in wijde pan weinig olie flink heet worden. Doe de reepjes vlees erbij en roerbak deze in 1 minuut. Neem ze uit de pan en roerbak de champignons, pepers, sjalotjes, knoflook en gember. Doe vervolgens alles, dus ook het vlees, in een braadpan. Roer hier de soja (ketjap) door en laat dat alles 5 minuten sudderen.
Zorg intussen dat de mie kookt. Roer af en toe voorzichtig met een houten lepel. Laat de mie uitlekken als deze gaar is en overspoel ze met warm water.
Doe de mie op een schotel. Proef of het vleesmengsel goed van smaak is en voeg toe wat nodig is. Schep het mengsel over de mie heen en dien direct op.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.