Slagerij Van Dijk |
Snijd de kipfilets in stukken en pureer deze samen met de kippenlevertjes en de boter. Pel de ui en de knoflook. Snipper de ui en pers de knoflook uit. Roer dit samen met de rozemarijn, de koffieroom, de madeira, zout en peper door het vleesmengsel.
Bekleed de patépot of cakevorm met het ontbijtspek. Doe de helft van de puree in de vorm en verdeel vervolgens de olijven er in twee rijen over. Doe daarna de andere helft van de puree in de vorm en strijk de bovenkant glad. Afdekken met aluminiumfolie en prik hierin met een vork wat gaatjes.
De paté in de oven zetten van 160-175 graden Celsius zetten. De braadslede vullen met heet water. De paté in 60 tot 70 minuten gaar laten worden. Vervolgens de vorm uit de braadslede nemen en hem af laten koelen.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.