Slagerij Van Dijk |
Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook deze in circa 6 minuten beetgaar. Snijd de bieflappen in reepjes. Verhit de olijfolie in de wok en bak de reepjes in ongeveer 3 minuten rondom bruin. Schep de reepjes er dan uit, maar laat het braadvocht in de wok.
Kook ondertussen de pasta naar de aanwijzingen op de verpakking. Zorg dat dit ongeveer tegelijk met de rest van de ingrediënten klaar is.
Laat de boter smelten, maar laat deze niet bruin worden. Voeg de bloem toe en roer goed door. Wanneer dit goed gemengd is, voegt u de melk toe en blijf ondertussen goed roeren. Hierdoor ontstaat er een gladde saus. Voeg de geraspte kaas toe en roer dit erdoor. Eventueel verdunnen met melk of water en op smaak brengen met zout en peper.
Snijd de ui in halve ringen en maak de knoflook klein. Fruit dit aan in het vocht van de biefreepjes. Voeg hieraan de broccoli, kikkererwten, runderreepjes en kaassaus toe.
Tip! Lekker met een frisse salade.
Bekijk al onze recepten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.