Slagerij Van Dijk |
Wrijf de kalfsfilet met zout en peper in. Verhit de olie en schroei het vlees rondom dicht. Voeg de boter toe en laat dit 4 minuten bakken. Haal het vlees uit de pan, wikkel het in aluminiumfolie en houdt het warm.
Kook het braadvocht los met hete vleesbouillon. Laat het inkoken en breng met zout, peper en citroensap op smaak.
Was de druiven, laat uitlekken, halveer en ontpit. Leg samen met de amandelen in de saus en verhit dit. Haal het vlees uit de folie en snijdt in plakken. Giet de saus over het vlees en strooi hierover de citroenmelisse. Serveer met rijst met boter of stokbrood.
Tip: in plaats van kalfsfilet kan ook varkensfilet gebruikt worden!
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.