Slagerij Van Dijk |
Bestrooi de runderreepjes met de Provençaalse kruiden en voeg naar smaak peper en zout toe. Schil de wortel en snijd deze in dunne plakes. Maak de venkel schoon en snijd in repen. De uien en knoflook pellen en snipperen.
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Doe in braadpan de olie en bak hierin het vlees bruin. Schep de wortel door het vlees en laat dit meebakken. Voeg daarna ook de ui, venkel en knoflook toe aan het vlees en bak in circa 6 minuten beetgaar.
Vervolgens de crème fraîche erdoor roeren en het geheel verhitten. Breng eventueel opnieuw op smaak met zout en peper.
Serveer het vleesmengsel met de rijst.
Variatietip: u kunt de rijst ook vervangen door krieltjes!
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.