Slagerij Van Dijk |
Leg de kalkoenfilet tussen vershoudfolie en sla ze plat. Verdeel de parmaham over de filets. Rol de filets op en steek ze vast met een cocktailprikker.
Snipper de ui. Verhit 4 eetlepels olie in de pan. Fruit de ui hier circa 3 minuten in. Voeg de kruiden (rozemarijn, salie, tijm, oregano) toe. Voeg een scheut van de bouillon toe aan de rijst. Roer tot deze is opgenomen en voeg een nieuwe scheut toe. Herhaal tot de rijst gaar is (circa 25 minuten).
Verhit een koekenpan met één eetlepel olie. Bak hierin de kalkoensaltimbocca in circa 15 minuten gaar.
Snijd de trostomaten in kwarten. Verhit een koekenpan met één eetlepel olie. Bak hierin de tomaten in circa 5 minuten. Serveer direct.
Bekijk al onze recepten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.